• Okategoriserade
 • 6

Otäck tv

Kanal 5 har en ny dokumentärserie, Färjan, som utspelar sig ombord på en finlandsfärja. Vi får följa bartendern som fixar frisyren med rakskum, vakterna som jagar blottare och underhållare som sjunger obekväma sånger om varandra. Vi får följa fulla gäster, blottare som åker fast och singlar som åker på singelkryssning men tror att de inte kommer att träffa nån. Och det gör de så klart inte. Jag som redan ogillar finlandskryssningar blir inte det minsta sugen på att åka med. Maken till osäljande tv har jag aldrig varit med om. Trodde rederiet att folk skulle gilla det här? Eller gör de rent av det? De som åkt med färjan när avsnitten spelades in verkar i alla fall inte gilla det. Tydligen finns nån oskriven regel om att man får bära sig åt hur som helst på en färjan. De vill inte hängas ut i tv som fulla och otrogna.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Kamilla skriver:

  Den där bartendern Håkan är ju rena rama parodin på sig själv…shit, alltså.

 2. Mattis skriver:

  Han säger så sköna grejer. Och han gillar ju att snacka.

 3. Jörgen & Ove skriver:

  Tjohoo! På lördag åker vi på kryssning med Cinderella!!!

 4. Kamilla skriver:

  Han har tydligen varit med i dokusåpan Baren tidigare, den där Håkan…

 5. Mattis skriver:

  Jag tyckte väl att han verkade bekant.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.