• Okategoriserade
 • 6

Vilken skivhöst!

Den här hösten kommer det mycket bra musik. I morgon släpper både Koop och Christian Falk nya album. Tidigare kom Salem Al Fakirs första EP. Basement Jaxx har släppt ny platta, liksom London Elektricity, Deportees och Veronica Maggio. Och Scissor Sisters, Kelis och Fibes, Oh Fibes. Ja, det är vad jag har koll på just nu. Det blir bra det här. I morgon ska jag försöka få tag i nya Koop-plattan, men nu ska jag se reprisen av Vita huset på SVT24. » Koops nya video ”Come to me”

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Hull skriver:

  Du borde kolla upp Charlotte Gainsbourg också. Kan eventuellt passa dig.

 2. Mattis skriver:

  En del bra musik är det onekligen, men jag gillar inte hennes röst.

 3. Macke K skriver:

  Anna Ternheims platta är skön också. Jag spelade den på jobbet i måndags morse. Skruvade på rätt bra för att höra då jag stod en bit bort. Kan säga att när en tom butik fylls av ett jävligt mäktigt intro, då är det inte långt från gåshud.

 4. Mattis skriver:

  Hmm, jag tror att jag vill ha lite mer energi. Men det där varierar ju såklart.

 5. Hull skriver:

  Den är rätt sjysst tycker jag. Och "The songs that we sing" är ju en av höstens bästa låtar.

 6. Mattis skriver:

  Där väser hon ju inte så farligt i alla fall, men en av de bästa är den inte för min del.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.