Shoppingweekend

Tack vare mitt stora jobb för Internationella torget har jag kunna tokshoppa nya teknikgrejer. Dator är beställd, en extern och en intern hårddisk är inköpta. Jag har beställt högtalare som monteras på bildskärmen, och det är dags att köpa en ny skrivare. Tonern börjar nämligen ta slut i den jag har, och att köpa nya tonerkassetter skulle kosta bortåt tio tusen kronor för en skrivare som jag betalade 5.700 kronor för. Nu lutar det åt att det blir en Samsung CLP-650. Att hitta en färglaser till rimligt pris som också klarar postscript är inte lätt, och inte blir det lättare att inte veta hur utskrifterna ser ut. Jag har i alla fall kontaktat tillverkarna till de modeller som jag är intresserad av, så jag hoppas att de skickar utskriftsprover. Apropå shopping så var Kattis på besök i helgen för en shoppingweekend. Det gick väl sådär. Vi gick i alla butiker jag kunde komma på, men så särskilt mycket hittade vi inte. Själv var jag på jakt efter ett par Levis Engineered, men de nya modellerna gillade jag inte alls. Alltså blev det inget av det heller. På fredagkvällen gick vi på bio och såg ”Talladega Nights” med bland andra Will Ferrell. Det var en hyfsat bra komedi, men trailern om Borat-filmen gav mest skratt på kortast tid. Det verkar vara en film man inte ska missa! En annan trailer vard en för Spiderman 3, som kommer i maj näst år. Jag förstår verkligen inte poängen med att vara ute så tidigt. » Trailer ”Borat”
» Recension ”Borat” på moviezine.se
» Trailer ”Talladega Nights”
» Recension ”Talladega Nights på moviezine.se Det roligaste vi hittade på shoppingturen var i en butik kallad ”Apparat”, där de hade en cool vintageväska från AGA.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Hull skriver:

  Köpte du den då?

 2. Mattis skriver:

  Väskan? Nej, jag hade redan hittat en Adidas-väska som jag ville ha.

 3. Kerstin skriver:

  AGA-logotypen är ju bara så snygg.

 4. Mattis skriver:

  Jag håller med!

 5. Hull skriver:

  Vad kostade den? Finns den kvar?

 6. Mattis skriver:

  De hade fyra stycken tror jag, för 450 kronor styck.

 7. Hull skriver:

  Jag är jävligt sugen. Den är ju skitcool. Var ligger affären?

 8. Mattis skriver:

  Den ligger i korsningen Åsögatan/Nytorgsgatan. Här är deras sajt: http://www.apparat.nu

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.