Onsdag 22/6

I några dagar har det stått en soffa utanför min port. Antagligen nån som velat bli av med den, men inte orkat göra sig besväret att bära ner den en trappa till soprummet. Så i dag låg soffan i delar mitt i trappan, med en lapp fäst vid den. “Du som har lagt en soffa på gården släng den i soprummet” står det. Sen har nån annan skrivit ett svar på lappen där det står “Och hur vet du att soffan kommer från det här huset? Här ska en ambulans kunna hämta sjuka”. I kväll låg dessutom en bäddmadrass vid dörren. Mer skumma grejer: I dag stötte jag på Elin Gullberg Bohlin i IOGT-NTO-huset. Elin pluggade också på GT, men året före mig. Det var verkligen oväntat att se henne där. Nu har hon dessutom bytt helt och pluggar till läkare. I kväll såg jag och Kenneth “Mr & Mrs Smith”. En hyfsat schysst story, ganska rolig på sina ställen men totalt förutsägbar. Som jag brukar säga: det var bra underhållning.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.