Midsommar!

I går var det midsommarfirande som stod på agendan, och vädret blev precis som man förväntade sig. Regn och hagel och sol om vartannat. Resten blev över förväntan. Runt klockan ett kom Anders, Jojjo och Totte och då fixade vi ihop maten. Anders stod för förrätten, Toast Skagen – helt enligt Tore Wretmans originalrecept. Sen käkade de andra lite sill och jag fixade i ordning huvudrätten som var färskpotatis med fläskfilé och sås på yoghurt och lime. Sen var vi mätta men jordgubbar och glass gick ändå ner. Jojjo och Totte hade slagit på stort och vi lyckades faktiskt inte äta upp alla jordgubbarna. Sen kom vi på att vi skulle göra en utflykt, så vi åkte ner till havet och plötsligt var vi på färjan över till Öckerö. Så kan det gå. Väl där passade vi på att fotografera en hel del, och en del av bilderna kan du se här. Extra kul blev det förstås med filter på blixten, så att man kan få riktigt blå moln. När vi hade fotograferat klart var vi hungriga igen. Lite mat skulle sitta fint, men var får man tag i det på midsommarafton klockan sex på kvällen? Vi åkte runt en stund och hittade en Seven Eleven på centralstationen som var öppen där vi kunde komma över lite ost och skinka för att göra varma mackor av det som blev över av brödet till toasten. Och så hyrde vi en film (”Michael Clayton”, en film med vår favvo George Clooney). Så vi käkade, kollade igenom alla bilder och sen såg vi film. Sen var vi trötta. Och nöjda.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.