Söndag 17/10

I dag har min hyresvärd och hans tjej varit här och tömt garderoben och skåpet som de haft fyllt med grejer. De skulle sälja en massa grejer på loppis nästa helg. Det tyckte jag var en bra idé, för få kan jag stoppa in en del av mina grejer i den där garderoben i stället. Speciellt kläderna som hängt på hatthyllan ända sen jag flyttade in. Det känns skönt att de inte behöver hänga i hallen längre, och att gäster som kommer hit kan hänga upp sina kläder. I går gjorde jag en ny tavla som jag satte upp i stället för den gamla tråkiga som hängde ovanför mitt barbord. Jag tog ett foto och förstorade upp det till 100 x 70 cm. Sen ändrade jag lite färger och la på ett grovt raster. En fantastisk teknik, och så här blev resultatet:

(Det som gör att papperet ser skrynkligt ut är egentligen reflektioner.) I morgon blir det konsert med Maroon 5 på Cirkus. Tur att det är nån av mina vänner här som har schysst musiksmak, men trist bara att vi var så sent ute med att boka biljetter att vi inte sitter bredvid varandra. Hur som helst så ser jag fram emot det! Bästa låten just nu: Brian McFadden med ”Real To Me”. Dessutom är han nykterist. Najs.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.