• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 27/10

I dag var jag och handlade på min lokala Vivo-butik. Det var länge sen sist eftersom den butiken är så liten och trist och trång. Därför blev jag väldigt förvånad när jag upptäckte att de håller på att bygga om och butiksytan kommer att bli minst tio gånger så stor! Jag blev faktiskt förvånad över att det finns så mycket varor att stoppa in i en butik, som de inte haft plats för tidigare. Jag gick runt och smålog för mig själv, nu när kan man ta sig runt utan problem, och tänkte att det här blir nog riktigt bra. In other news: Min förkylning håller i sig, men jag har ändå varit på jobbet. Jag ska inte tråka ut er med allt som behöver göras, utan säger bara att jag behövs på jobbet. I helgen var jag hemma i Köping. På fredagen gick jag och syster på Munktorpsteatern. En kul föreställning, bra sångnummer och många gamla bekanta ansikten. Det var kul att träffa gänget igen, och tråkigt att jag inte längre är med. På lördagen var det dags för släktträff, och den blev mycket bättre än jag hade väntat mig. Kul att träffa några av kusinerna igen (alla var inte där), likväl som de övriga släktingarna. I söndags var jag hemma hos Anna och Daniel och de bokade äntligen ett datum för sin bröllopspresent. Vi gav dem nämligen ett besök på Chinarevyn och en övernattning på flott hotell. Nu är allt bokat, och de har nåt att se fram emot!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.