• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 10/9

Det verkar som att sommaren faktiskt är över, men jag håller tummarna för några varma dagar till. I morgon ska jag till Stockholm och utbilda UNF:s nya informationssekreterare i UNF:s webbsystem. Ska bli kul att slippa sitta på föreläsningar – åtminstone en dag.

Efter åskan i torsdags pajade mitt nätverkskort, så jag hade inget internet över helgen. I går köpte jag ett nytt kort, så nu funkar det. Men det är sorgligt vad man blir handlingsförlamad när man inte har nät. Det är viktigare än tv numer.

Köpte lite nya skivor på skivmässan i lördags. Det blev ett par promo-singlar med Beverley Knight, och ett par album som jag letat länge efter. Och så "Amplified Heart" med Everything But The Girl". Vilken höjdare. De är ju hur bra som helst, både när de kör akustiskt och när de närmar sig drum’n’bass och jungle. Rekommenderas varmt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.