• Okategoriserade
  • 0

Snyggaste musikvideon

Årets bästa tv-underhållning: fredagens final i Idol. Så bra har inte musikunderhållning på tv varit sen medleyt i medodifestivalen. Tidernas snyggaste musikvideo: The Similous video till låten Play With Us. Dagens bästa tv-program: UR-programmet ”Om barn i förskolan” där sexåringarna intervjuade varandra om hur vuxna är. Tv att se fram emot: Henrik Schyfferts humordokumentär på SVT (start 17 november). Bäst i höst: vädret. Runt tio grader varenda dag, och det kommer att fortsätta så ett tag till. Det är precis så här det ska vara. Jag borde inte klaga, men lite mer sol skulle heller inte skada. Kvällens bästa: allt är städat, diskat och struket. Skönt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.