Glasögonen

I’m on a roll! Nu har jag fått mina nya glasögon – och jag är verkligen nöjd. Äntligen ett par som passar perfekt. Jag har till och med tagit en bild med mobilen. Jag måste också passa på att säga hur otroligt bra jag tycker att Synsams erbjudande är. Att man får byta ut glasögonen så där. Bara glasen i mina bågar kostar 1.740 kronor, så det kan inte vara billigt för dem. Det kallar jag att värna om sina kunder. Dessutom hittade jag i dag den första kepsen i världshistorien som passar mig. På H&M såklart. På väg in till stan åkte jag, Tobias och Oskar i en överfull buss med en galen chaufför. Han var väldigt otrevlig och körde riktigt illa. Vid en hållplats skrek han ”idiot” efter en passagerare som ville kliva av. Nu blir det klagomål till SL. I går spelade vi poker, det gick inte så bra. Jag åkte ut eftersom jag var så otålig efter ett tag. I en dum all-in blev jag så klart av med alla mina marker. David kom tvåa och Anton vann. Han leder vinstligan, men där är jag i alla fall god tvåa. På jobbet är det nästan tråkigt lite att göra, men jag skickar fakturor till IOGT-NTO i stället så det livar ju upp (det gör jag ju i och för sig inte på jobbet, men ni fattar grejen). Snart kan jag köpa mig en trevlig platt skärm till Macen. Till sist: Den fantastiska videon som jag nämnde häromdagen. The Similous – Play With Us Den gör sig inte lika bra på nätet som på tv, men det är ändå bra.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.