• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 29/8

Det har varit rätt mycket med nollningen nu ett tag. Och dessutom pluggade jag ju hela sommaren. Därför hoppas jag kunna ta en sista minuten-resa nästa vecka. Än har jag inte nån som vill följa med, men då får jag väl åka ensam… Jag känner att jag behöver lite semester, så det vore inte helt fel. Det finns resor från 1.200 kronor, så man vill ju verkligen åka. Tunisien är det som lockar mest just nu. Då får jag dessutom besöka en kontinent som jag inte varit på innan.

Eller så kan man ju helt enkelt ta en tur till Falun.

I dag fick jag mitt nya minne, efter att det varit till Frankrike och vänt. Men nu är det i alla fall här, och datorn går en hel del snabbare. Trevligt!

Fick tillbaka uppsatsen i engelska i dag. Det blev VG (det högsta man kunde få) och en trevlig kommentar. Fast jag tror jag har en del saker kvar innan jag kan få godkänt på kursen.

I kväll ställer Högskolan till med 25-årsfest, så dit ska vi. Det blir fest i Folkets Park med ståupp av Claes Malmberg, disco och en massa annat kul. Vi får hoppas att man orkar upp till föreläsningen klockan 10 – eller till tvättiden klockan 07.00. Tvättandet är för övrigt ett problem just nu, eftersom nåt miffo har stulit mitt bokningslås. Jag har bett om ett nytt, som min husvärd skulle släppa ner i min brevlåda. Det var nån dag sen nu, och det börjar bli lite kris. Speciellt om jag ska bort…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.