• Okategoriserade
  • 0

Lördag 17/8

Nu är det mycket på gång. Nollningen börjar nästa vecka, och det är en hel del som ska fixas. Därför känns det bra att jag har fått en del gjort i dag.

Klockan åtta gick jag upp och tvättade, vid nio gick jag och handlade frukost och lite mat. Sen skrev jag kårstyrelsespexet med informationen till nollorna; det var klart till lunch.

Efter lunch gick jag till skolan och jobbade på ett Kalendarium till LSU och kårens webbplats med nolleinformation.

Så nu känns det som att läget är under kontroll.

Dessutom har jag beställt mer minne till min dator, nu när jag äntligen hittat det till ett rimligt pris. Jag började letandet på pcexpress.se. Jag hittade 128 MB för sisådär 500 kronor och lade en beställning. Egentligen dyrt, men billigt för att vara till IBM. Senare fortsatte jag letandet och hittade den underbara sajten crucial.com, som hade hälften så dyra minnen, så jag avbeställde det jag beställt. Nu ska jag bara vänta tills det kommer in lite pengar på kontot, sen ska jag beställa från dem. Dubbelt så mycket till samma pris. Inte helt fel.

Så, på det hela taget en lyckad dag. Jag känner mig effektiv, och det har jag inte gjort på länge… Och tur är väl det, eftersom det blir mycket att göra nu.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.