• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 14/8

Nu är engelskan slut, men jag har ett par uppgifter som inte är klara än. Ja ja, det får bli en annan gång.

Nu börjar ju snart nollningen. På måndag är det dags. Det ska bli riktigt kul! Dels att träffa alla i kårstyrelsen igen, och dels alla klasskompisar som varit någon annanstans under sommaren. Och så är det ju lite spännande att se vilka typer det är som ska gå på GT.

I dag kom IKEA-katalogen. Äntligen! Nu är den ju uppdelad på två kataloger, så det kommer att komma lite oftare också. Verkligen inte fel.

Såg Men In Black 2 i går. Det var underhållning, okej, men inte mycket mer. Det bästa var inledningen, med ett TV-program om rymdvarelser. Programvärd var självaste bossen från Mission Impossible, Peter Graves. Och sämst var förtexterna, med nåt skabbigt extrem-typsnitt a la handstil.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.