• Okategoriserade
  • 0

Måndag 22/7

I helgen var det Stockholm för hela slanten. Vi åkte dit i fredags, gick en stund på stan och sen åkte vi hem till Johanna. Där blev det tacos, fast med snurrmackor (ja, mjuka skal alltså…).

På lördagen sov vi länge och begav oss sen in till Stockholm. Efter en tur på stan och lite fika på ett café tog vi oss ut till Skeppsholmen och jazzfestivalen. Då började molnen skingra sig och solen kom fram. Vi lyssnade ett tag på trevlig musik, och gick sen in till stanför att äta. Efter det vanliga käbblet hamande vi till sist på Pizza Hut. Vid niotiden gick vi tillbaka till Skeppsholmen för att invänta Angie Stone. Mycket folk var det, och vi blev stående i en gång mellan bänkarna. Men vi såg bra och konserten blev en riktig höjdare. Men SVT, som skulle sända, kapade efter halva tiden så tv-tittarna missade ju det bästa. När vi tog bussen hem vid två på natten, var det hela 19 grader varmt.

På söndagen sov vi ännu längre och hela dagen bara försvann. Det bara regnade, och vid sjutiden tog vi tåget hem.

Det gick åt mycket pengar, men det var en sån där helg som man bara måste unna sig ibland. En riktig ha det bra-helg.

Nu är det fyra veckor kvar till nollningen börjar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.