• Okategoriserade
  • 0

Fredag 30/8

I går var det som bekant 25-årsfest för Högskolan. Inte så kul alls, men Claes Malmberg var i alla fall bra. Och i morse var jag uppe före åtta och tänkte tvätta. Men eftersom jag inte kunnat boka några tider, hade nån förstås redan börjat tvätta – så det var kört. Nu har jag i alla fall fått mitt lås, så här ska bokas tvättider! Jag var ju lite orolig att jag inte skulle hinna tvätta innan resan, men nu verkar det inte bli nåt problem, eftersom ingen vill följa med…

Nu är det snart dags för höstens andra kårstyrelsemöte. Det är skönt att nollningen snart är över, det börjar bli lite tröttsamt. Och i morgon kväll ska vi jobba på nollesittingen. Det är öppet till två på natten, så det kommer att bli drygt. Efteråt ska man ju städa också…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.