• Okategoriserade
 • 11

Slö fastighetsskötare

Handfatet i badrummet blev underkänt vid besiktningen innan jag flyttade in, men det är fortfarande inte utbytt. Det är två månader sen besiktningen gjordes. Jag har ringt tre gånger och klagat, men ändå händer det inget. De skyller på en slö fastighetsskötare. De känner tydligen till problemet, men det hjälper ändå inte. Senast jag ringde sa tjejen som svarade att hon kanske skulle prata med fastighetsskötarens chef. Vi får hoppas att de har nåt bra besked när jag ringer i morgon igen och tjatar. En tröst är att luckorna till skåpen i köket är klara. Nu ska jag bara synka med snickaren så att han kan komma och lämna dem.

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Kenneth skriver:

  Det där hade jag problem med också när jag bodde i Solna. Efter ett tag gick jag bakvägen och snackade med föreningens ordförande. Efter det så dröjde det inte kång tid innan saken var fixad. Är lite klurigare i en hyresrätt. Du får göra regelbundna besök hos honom helt enkelt.

 2. Mattis skriver:

  Om jag bara visste var han gömmer sig.

 3. Jörgen skriver:

  Kan ju hoppas att de kompenserar dig med en ny kran i badrummet också…

 4. Mattis skriver:

  Hoppas kan man alltid. Mest hoppas jag på ett handfat.

 5. Helene skriver:

  Alla fastighetsskötare jag känner till har antingen dreads eller slöa.

 6. Mattis skriver:

  Där kan jag verkligen inte hålla med dig.

 7. Macke K skriver:

  Mathias: Du vet väl inte vilka fastighetsskötare Helene känner till?

 8. Mattis skriver:

  Det vet väl inte du nånting om?

 9. Helene skriver:

  Mathias och jag synkar alltid våra bekantskaper, men här tycks vi ha missat något. Jag lärde känna en ny idag, utan dreads men slö, dök aldrig upp på avtalad tid…

 10. Mattis skriver:

  Det låter ungefär som min fastighetsskötare.

 11. Macke K skriver:

  Uppenbarligen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.