• Okategoriserade
  • 3

Bostadsrätt

I dag fick jag ett brev från den nybildade bostadsrättsföreningen i huset. De vill köpa huset och ombilda lägenheterna till bostadsrätter. Fastighetsägaren Wallenstam ställer sig positiva till att inleda en förhandling. Jag är emot att allmännyttan nu ska sälja ut lägenheter, men jag kan inte förmå mig att vara emot det här. Om min lägenhet blir bostadsrätt så kan jag i alla fall åtgärda det som hyresvärden inte vill göra nåt åt. Det ska bli intressant att se hur det går. I slutet av mars blir det informationsmöte.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Macke K skriver:

    Men Wallenstam är väl inte allmännyttan? Då borde det här ju inte störa dig.

  2. Mattis skriver:

    De är inte allmännyttan, det är sant. Men lite trist är det ändå att så många hyresrätter blir bostadsrätter.

  3. Åsa skriver:

    Det är ett väldigt stort problem att hyresrätten som boendeform är på väg att försvinna i Stockholm. Och det är dessutom ett problem att enda sättet att påverka sitt boende är att köpa sin bostad. Hyresgäster måste få mer att säga till om!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.