• Okategoriserade
 • 12

En aktiv dag

I dag hade vi personaldag med kansliet. Vi började i företagshälsovårdens lokaler med en genomgång om matvanor och motion. Sen begav vi oss ner till poolen för att testa på vattengympa. Jag var ganska skeptisk innan, men det visade sig vara roligare än väntat. Inte så att jag kommer att fortsätta med det, men jag gillar nog träning generellt. Bara det inte är bollsporter eller nåt annat jag inte kan. Efter lunch fortsatte vi dagen på ett biljardhak. Jag inte så värst bra på biljard, men kul hade vi i alla fall. På väg till biljardhallen testade vi vilken tunnelbanelinje som är snabbast från t-centralen till Fridhemsplan. Tobias och David tog den blå och jag tog den gröna. Det visade sig att det tog lika lång tid med båda, borträknat väntetid på tågen. Den blå har färre stationer på vägen, men tar längre tid att ta sig till eftersom den ligger längre ner. Alltså kan jag lugnt åka vidare med min favvolinje: den gröna. Kvällen avslutar jag med GE-galan på TV4.

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Hull skriver:

  Men det borde väl vara skillnad på varifrån man kommer? Från Sergels Torg går det ju betydligt snabbare att ta sig ned till blå linjen än från Centralen.

 2. Mattis skriver:

  Vilken väg går du då? Det finns ju en nedgång bara 20 meter från centralen. Och då behöver du inte gå lika långt under jorden som från Sergels torg.

 3. Helene skriver:

  Vad bra att ni testade, för Peter och jag är alltid oense om detta 🙂

 4. Mattis skriver:

  Visst känns det skönt att äntligen veta hur det ligger till.

 5. Hull skriver:

  Från Vasagatan, vid Max, tar man sig ju ned till blå linjen snabbt. Och jag är rätt säker på att man kommer rakt ner från Sergels Torg också… Men fler nedgångar finns väl inte, om man vill slippa gångbandet?

 6. Mattis skriver:

  Så var finns den betydande skillnaden?

 7. Helene skriver:

  Anton har rätt.

 8. Hull skriver:

  Jag vill nog hävda att det tar marginellt längre tid att ta sig ned till blåa än gröna, om man kommer från Sergels Torg.

  Och eftersom blå linjen går betydligt snabbare till Fridhemsplan än vad den gröna gör, så borde alltså ändå den blå linjen vara det snabbaste alternativet…

 9. Mattis skriver:

  Men det var ju det vi testade! Hur lång tid är marginellt för dig?

 10. Hull skriver:

  Under en dag, typ.

 11. Mattis skriver:

  Då är det inte så svårt att vara punktlig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.