• Okategoriserade
  • 0

Billigare telefoni

En kompis från Borlänge är nu i Chiang Mai som volontär. På sin webbplats har han lagt upp en massa bilder från hans vistelse där, men bilden på förstasidan är från Borlänge. Så nu sitter jag här och är äckligt sentimental. Jag saknar GT-labbet och kompisarna, ja till och med Borlänge. Apropå kompisar så lunchade jag med Daniel och Anna hemma hos Jenny och Jens. Det var ett tag sen sist, och det är alldeles för sällan jag träffar Daniel nu för tiden. Jag hade nästan glömt hur bra han är. Dessutom saknar jag Munktorpsteatern lite mer nu. En kille som fått oförtjänt lite uppmärksamhet är Josef Zackrisson, som spelat bakom bland andra Lars Winnerbäck. Jag har lyssnat på hans platta från 2002 ganska mycket på sistone, och den är stark. Väl värd ett köp om den nu går att få tag i. Nu har jag bytt mobilabonnemang till ett billigare, fast jag är kvar hos Comviq. Men jag är inte helt nöjd med telefonin ändå. Jag undrar nämligen varför fast telefoni ska vara så dyr, nu när den mobila är så billig. På mitt mobila abonnemang har jag i princip ingen fast kostnad. Jag betalar minst 69 kronor i månaden, men det får jag ringa för. För den fasta telefonin finns däremot en hög fast kostnad, som jag inte får ringa för. Jag tyckte att det var bra när Telias monopol på abonnemangen äntligen skrotades, och alla telebolag började erbjuda den tjänsten. Men så mycket billigare blev det inte. När får vi se samma prisras på fast som på mobil telefoni?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.