• Okategoriserade
  • 0

Tvättidioter

Jag tror att det är i tvättstugan som folks sämsta sidor kommer fram. I dag gick jag upp klockan sju för att tvätta, och då är man inte så pigg på strul. När jag kommer ner är det redan tvätt i de maskiner som jag har bokat. Det måste vara nån som glömt sin tvätt från i går. När jag ska hälla i sköljmedel är det nån idiot som har hällt tvättmedel i det facket. Åh. Folk som inte förstår sig på centrifugen har tryckt sönder öppna-knappen. Hur svårt kan det vara? Och det självklara: luddet är kvar i torktumlaren. Fast en grej som är bra med vår tvättstuga är att det finns åtta tvättmaskiner. Alltid är det nån som inte kommer eller folk som bara tvättar en omgång. Då har man massor av maskiner och det går fort att tvätta. I dag är det lunch hos Jenny med Daniel och Anna som är på besök.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.