• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 1/1

Nytt år igen i det nya milleniet. Och ny dator. Äntligen har man en G4 med Mac OS X. Jag fick den i förrgår och håller fortfarande på att vänja mig vid det, men det verkar lovande. Bara man får in alla program, så…

Efter skönt julfirande hemma i Köping (fast vi var i Stockholm på julafton) så är man tillbaka i Borlänge. Det var så klart nyårsfirande i går med nya planer i sista minuten. Det blev improviserad middag hos Bobo och sen fest på Sprida, som är en reklambyrå här i Borlänge. Ärligt talat så var det inte alls så kul.

Vi börjar inte skolan igen förrän om en och en halv vecka, så det finns gott om tid att ta igen sig. Och skriva alla protokoll för kårstyrelsen som jag ännu inte gjort.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.