• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 8/1

Nu har jag testat Mac OS X ett tag, och det är faktiskt inte så imponerande. Visst, det är snyggt som sjutton och nu känns gamla Mac OS rätt föråldrat, men sen? Det känns mest som att de har gjort om allt för att det måste vara nåt nytt. Apple-menyn och menyn med aktiva program har ersatts av Dock, som faktiskt är en dålig variant av Start-menyn i Windows. Inte ens snabbkommandot för ny mapp finns kvar, och då har det gått för långt. En bra sak är dock att man kan ansluta till skolans Mac-servrar, men det kan man med alla Macar. Det blir förresten lite förvirrande att använda tre operativsystem samtidigt.

Nu har det blivit rena sommarvärmen, med tanke på att det har blivit 20 grader varmare på bara ett par dagar. Det kan hålla sig på minus tre, mer blir ju bara jobbigt.

Folk börjar komma tillbaka till Borlänge nu när det är en vecka kvar tills föreläsningarna sätter igång. Skönt att allt börjar bli som vanligt igen, men samtidigt har man lite panik för ex-jobbet. Man vill ju ha ett ex-jobb som är kul och som man vill jobba med. Men det är ju inte helt lätt att få tag i nåt bra. Och efter det ska man ha ett jobb, men det är ju en annan sak…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.