• Okategoriserade
  • 0

Måndag 15/9

Helgen tillbringade jag på Wendelsbergs folkhögskola i Mölnlycke utanför Göteborg. Föreläsningen gick bra, de som deltog gillade det. Själv var jag inte lika nöjd. Vi sov nämligen i militärtält. Det fanns inte plats för alla inomhus (vi var 180 personer där) så vi på kansliet och FS fick sova i tält. En bra prioritering, men det blev icke desto mindre en sömnlös natt. Jag lyckades nämligen knappt få en blund på hela natten.

Så på söndagen var jag helt död. Jag vet inte riktigt vad som hände, men nåt skumt var det. Jag var trött och låg hela dagen. Det värsta var att Anna missförstod det hela. Men nu är det lugnt.

I morgon är det dags för releasefest. UNF släpper nämligen en webbplats som kritiskt ska granska det som media skriver om alkohol. Det blir debatt på Kulturhuset på dagen och en fest på O-baren på Stureplan på kvällen. Flashigt, va?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.