• Okategoriserade
  • 0

Fredag 19/9

I går handlade vi till det nya pausrummet på jobbet. Det blev en riktig IKEA-utflykt med korv och glass och tre fullastade vagnar. Bilen blev också knökfull, men det gick. Halv nio var vi tillbaka – lite senare än väntat.

På tisdag ska jag intervjua SSU:s nya ordförande Ardalan Shekarabi för Motdrag. Det ska jag göra klockan tre, sen ska jag tillbaka till jobbet, skriva klart artikeln och skicka tidningen till tryckeriet. Det blir tajt, men det får funka. Det ska faktiskt bli rätt kul.

I morgon är det dags för Motdragskommitténs första möte. Den består av några medlemmar som jag plockat ihop som ska tycka till om tidningen. Ska bli spännande att höra vad de tycker. På söndag ska jag till Örebro där förbundsstyrelsen har möte. Jag ska ta pressbilder av dem som vi kan lägga ut på unf.se.

Jag får väl flika in att jag har fått oväntat mycket bra kritik för mina bilder. Och jag som aldrig hade fotat på riktigt för knappt två år sen. Det är väl mest det senaste året som jag testat det. Och kul är det!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.