• Okategoriserade
  • 0

Söndag 21/9

I går var det dags för första mötet med Motdrags redaktionskommitté. Det gick riktigt bra, med en massa bra artikelidéer till tidningen. På kvällen blev det mat och film hemma hos mig. Det finns inte så gott om sittplatser, men det funkade. Det var riktigt trevligt.

Efter mötet gick vi en sväng på stan, och var bland annat in på NK. Där möttes vi av en expedit som ville bli av med årets kalendrar, eftersom nästa års skulle komma snart. Och han ville hellre ge bort dem till oss i stället för att kasta dem. Så Andreas plockade på sig hela sex stycken, medan jag tog bara tre. Återstår att se om de kommer till nån nytta. Men snacka om kundvård – nu kommer NK att vara det trevliga företaget, trots att de är lite snobbiga.

I dag på morgonen var det dags att sticka till Örebro för att fota pressbilder på FS. Det som är bra med tågresor är att man får mycket gjort. Redan på vägen dit fyllde jag de sista sidorna i nästa Motdrag, som ska vara klar på tisdag. Jag var lite orolig för hur det skulle gå, men nu känns det bra. Nu är bara intervjun på SSU-orföranden Ardalan Shekarabi kvar, och den ska jag göra på tisdag.

Förutom att träffa den trevliga förbundsstyrelsen, fick jag träffa vår nya chef. Sedan den förra generalsekreteraren slutade i våras har det funnits en tillförordnad. Men nu har man äntligen anställt en ny. Så får vi se hur det blir.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.