• Okategoriserade
  • 2

Sälj ut allt

Några tips till alla moderater som vill sälja ut allt. När ni är klara med Apoteket kan ni ta de här: – Privatisera vatten och avlopp. Jag vill köpa det billigaste vattnet och duscha jättelänge. – Regeringen. Allt ska ju ändå säljas ut. Låt dem som gör det billigast sköta det. – Kungafamiljen. Alla klagar över att de kostar så mycket. Varje skattebetalare får betala ungefär fyra kronor per år – kanske kan man hitta några som klarar det på bara tre kronor? – Försvaret. Låt dem som vill slåss göra det. Sälj flygplanen och stridsvagnarna så kan vi köpa en ny ÖB – och en ny försvarsminister.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen skriver:

    Här kommer en riktig bomb: sälj ut Systembolaget. Den som kan sälja spriten billigast ska väl få göra det…?

  2. Mattis skriver:

    Eller hur! Allt ska vara fritt! Alkohol, läkemedel -¬†vem bryr sig? Bara man kan köpa det till lägsta möjliga pris.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.