Kongress från förr

Redan 1997 var jag med och arrangerade kongressen i Köping. Det är fortfarande det bästa jag har gjort som organiserad nykterist. Bland annat gjorde jag inbjudan som skickades ut med medlemstidningarna, en folder om utflykterna och programboken med allt som hände under kongressen. Eftersom jag nu gör det igen för årets kongress så rotade jag fram de gamla trycksakerna på vinden så att jag kan visa er hur det såg ut då. Här var det inte tal om en sammanhållen grafisk profil, utan allt fick sin egen prägel. Som tur är har jag utvecklats en hel del sedan dess. Inbjudan Tabloidformat, 4 sidor, bestruket papper Folder om resor/utflykter 134 x 143 mm, 6 sidor, obestruket beige papper med linnestruktur Programboken A6-format, 44 sidor, obestruket papper Så här ser årets inbjudan ut:

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Lydia skriver:

  Same, same 😉

 2. Mattis skriver:

  Jag har ett upplägg som jag kör med. Det funkar jämt.

 3. Marcus skriver:

  Förutom att bildvalet på programboken inte känns helt up to date tycker jag ändå att den ser schysst ut. Ska bli spännande att se årets ser ut.

 4. Mattis skriver:

  Du har ju redan sett den. Nästan. Och typografin i gamla programboken är under all kritik.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.