• Okategoriserade
  • 0

Det finns många viktiga frågor

I går höll Sverker Olofsson en debatt med kandidater till EU-parlamenetet. De pratade bland annat om konsumenträttigheter och märkning av livsmedel, något som är viktigt för att man ska veta vad man äter. Kristdemokraternas Ella Bohlin ville helst inte diskutera frågan eftersom hon tyckte att EU i stället borde handla om fred, klimat och bistånd. Jag är så innerligt trött på att allt som inte handlar om liv och död karaktäriseras som ”i-landsproblem” och förringas. En sak som däremot var skönt med EU-debatten var att nästan ingen ägnade sig åt att klaga på de andra partierna. I stället ägnade de sig åt sakfrågorna och klargjorde sina synpunkter. Om jag blev så mycket klokare är däremot en annan fråga.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.