• Okategoriserade
 • 4

Pengar från SJ

När jag var hemma i Köping för min systers födelsedag åkte jag de kassa dubbeldäckarna, som jag inte fattar att SJ kan köra Stockholm-Göteborg. Det var kaos och mycket som inte funkade. På vägen hem blev dessutom tåget mer än 40 minuter försenat, på en resa som ska ta en timme och en kvart. Det var inte vad jag betalade för, så jag klagade till SJ och i dag fick jag svar. Jag fick pengarna tillbaka utan problem. De har nämligen en restidsgaranti som gjorde att jag fick pengarna tillbaka i det här fallet. Dessutom meddelade de kort efter att jag hade åkt att de inte längre skulle köra dubbeldäckarna på sträckan. I och för sig bra, men i stället satte de in ett annat regionaltåg, nämligen Regina. Här finns information om restidsgarantin och blanketter om du skulle behöva reklamera.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Hull skriver:

  Det är ju jättestor skillnad mellan dubbeldäckarna och Reginatågen. Även om de fortfarande inte är gjorde för att gå långt, så är de klart mer uthärdliga.

 2. Mattis skriver:

  Dubbeldäckarna har ju inte ens en bagagehylla med plats för väskor.

 3. Hull skriver:

  Och jag vill alltså förtydliga att jag tycker att Reginatågen är sjukt mycket bättre än dubbeldäckarna.

 4. Mattis skriver:

  Jag förstod det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.