• Okategoriserade
 • 9

Inflyttningsfesten avklarad

I går kväll var det dags för inflyttningsfest. Jag hade lyckats få det mesta i ordning, och den sista biten föll på plats när gästerna dök upp. Kattis hade nämligen sytt en dyna till min Lack-bänk. Dessutom fick jag två bonuskuddar också. Trevligt! Jag hade lovat att bjuda på mat, och på fredagskvällen bestämde jag mig för att det skulle bli våfflor. Jag gjorde det verkligen enkelt för mig själv, och det blev uppskattat också. Men mest nöjd är jag förstås med de som kom och hälsade på. Däremot var det trist att folk som skulle komma aldrig dök upp, så vi blev lite färre än jag räknade med. Hur som helst är jag nöjd med hur lägenheten ser ut. Det är första gången jag har tänkt extra mycket på ljus och lampor, och det har blivit riktigt bra. Jag har lovat att lägga upp bilder, och det ska jag göra snart. På tisdag kommer mina köksstolar, och sen ska jag plåta. Jag får vänta ända tills vecka 38 innan hyllplanen till min skivhylla kommer in i lager, men så länge tänkte jag inte vänta med att fotografera. Jag återkommer.

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Kamilla skriver:

  Återkommer? Kul ord.

 2. Mattis skriver:

  Jag vet inte det jag.

 3. wagner skriver:

  JÄTTEFINT i lägenheten!

 4. Macke K skriver:

  Men! Sist jag läste hade både Kamilla och du skrivit Återkommer. Nu har ni båda skrivit Återkommer. Hur ska ni ha det?

 5. Kamilla skriver:

  Var det över trettio du var?

 6. Mattis skriver:

  Det blir inte lika roligt att fråga dig detsamma.

 7. Kamilla skriver:

  Nej. Jag är så jäkla ung.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.