• Okategoriserade
  • 0

Nya äventyr med SJ Prio-kortet

Jag lämnar fram mitt kort och konduktören ser förvirrad ut. Hon vet inte riktigt vad hon ska göra, och gör en ansats att dra kortet i sin läsare, men ändrar sig. Hon tror att jag vill köpa biljett men vet inte riktigt hur hon ska göra. ”Det här gäller ju bara om du köper biljett på nätet”, börjar hon. ”Ja, det har jag gjort”, svarar jag. ”Men du måste hämta ut biljetten”, säger hon. Åh. Det är ju just det som är poängen med kortet. Att jag ska slippa det. ”Nej, jag reser biljettlöst”, säger jag. ”Det är därför jag har kortet.” Så letar hon bland sina papper och får fram en lista som jag ser att det står ”SJ Prio” på. ”Okej”, säger hon och så är det inte mer med det. Jag vet inte om mitt namn fanns med på nån lista eftersom jag bokade bara tjugo minuter innan avgång, men det gick i alla fall bra till sist. SJ borde verkligen bli bättre på att informera sin personal, känns det som.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.