• Okategoriserade
 • 7

Schlagerfavorit

Nu har jag hört en del av låtarna som ställer upp i Eurovision Song Contest. Den bästa är helt klart Tysklands bidrag ”Frauen Regier'n Die Welt”. Oväntat bra tysk swing. Roger Cicero har tävlingens bästa sångröst, och med ett namn som har kopplingar till typografi så kan det bara bli bra. » Se och hör låten här

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Hull skriver:

  Duktig sångare. Men fult språk och riktigt trist låt. 2 poäng.

 2. Mattis skriver:

  Som nån sa i det där inför-Eurovision-programmet så lyckas han till och med göra tyska snyggt.

 3. Kenneth skriver:

  Ryssland tycker jag har den bästa låten. en kan jag inte låta bli att gilla den franska väldigt mycket. Den sätter sig verkligen! Danmarks är lite fånigi framförandet men killen sjunger bra och låten är rätt bra.

 4. Jörgen & Ove skriver:

  Hur kan du säga att han har tävlingens bästa röst om du bara har hört en del av låtarna…?

 5. Mattis skriver:

  Jag har inte bara konstig musiksmak, jag är synsk också!

 6. Macke K skriver:

  Kenneth: Har du en egen låt? Och vad tycker de andra länderna om den?

 7. Kamilla skriver:

  Jag håller med om att det inte låter som tyska i låten (ja, det är ju det det inte gör…det är för att han "gör tyska snyggt"). Jag håller också med Anton om att låten var skittrist. Förstår inte varför så många hyllar den.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.