• Okategoriserade
  • 0

Hur går det att pendla?

Nu har jag pendlat till Stockholm i några veckor, och hittills har det gått ganska bra. Visserligen har tågen aldrig varit i tid till Stockholm (jag tror att medelförseningen ligger på en halvtimme) men det har funkat bra ändå. Oftast är det bara skönt att åka tåg, man får tid att läsa eller korra sidor. Boendet löste sig ju också bra, tack vare att Erik hade plats över. Det känns skönt att slippa inreda en andra lägenhet och dessutom är det ju alltid trevligt sällskap. Arbetet med tidningen går framåt. Vi tänker nytt om innehållet, utformar nya avdelningar och jag byter typsnitt. Årets första nummer var ingen större förändring just när det gäller formen, men nummer två blir mycket bättre på det området. Och vi är inte nöjda än på långa vägar. Vi fortsätter att utveckla och det känns kul. Tyvärr missar jag morgondagens tidningsgenomgång där vi tillsammans med de andra redaktionerna (Motdrag och Struten) går igenom tidningarna och kommer med feedback på dem. Den här veckan har SJ nämligen ställt in de flesta tågen till Stockholm. Jag vet inte ens om det har gått några alls än, så den här veckan är jag kvar i Göteborg. Tur att vi inte ska lämna någon tidning till tryck – det gjorde vi förra veckan. Nu jobbar jag i stället med att utveckla sajten accentmagasin.se, innan det är dags att börja redigera nästa nummer.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.