Fyndat på bokrean

I dag har jag fyndat på bokrean. Sju böcker blev det, och jag betalade bara för två av dem tack vare ett presentkort som jag haft liggande ett tag. Här alla inköpen: – Mordbyn av Andrea Maria Schenkel. En tysk kriminalroman baserad på verkliga händelser – Infiltratören av Lasse Wierup. En reportagebok om en man som arbetade som infiltratör för den svenska polisen. – Svart flicka vit flicka av Joyce Carol Oates. En roman om hur vi påverkas av ras och klass. – Min far hade en dröm av Barack Obama. De memoarer som Barack Obama skrev redan 1995. – Blackwater – världens mäktigaste privatarmé av Jeremy Scahill. Berättelsen om det amerikanska företaget Blackwater och hur de växte till en privatarmé i spåren av 11 september. – Sommardöden av Mons Kallentoft. En deckare. – Leonardo da Vinci – en mästares liv och verk av Matthew Landrus. En bok om konstnären, vetenskapsmannen, arkitekten och ingenjören Leonardo da Vinci.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.