• Okategoriserade
 • 4

Det blir en bra höst

Nu är det kanske ingen poäng att kämpa emot längre. Det är bara att acceptera att hösten är här, och det känns faktiskt helt okej. Häromkvällen när jag gick ut för att springa en runda så sken solen på nyregnade gator och det var varmt i luften. Såna höstdagar kan jag leva med. I helgen var jag i Stockholm på Erik och Cecilias fest, och träffade massor av bra folk. Jag hänger inte så mycket i Stockholm nu för tiden, så det var en kul kväll. Sen bodde jag hos Kenneth och hängde runt på stan med honom. Det var inte så bra att göra det på en lönehelg, men så kan det gå. Den här helgen är tanken att träffa några kompisar och umgås. Om två veckor är det dags för Stockholm igen, då gifter sig nämligen Jenny Carlsson med sin Jens. Jag är övertygad om att hösten kommer att fortsätta lika bra som den har börjat.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kamilla skriver:

  Jag tror nog att hösten så småningom kommer att förvandlas till regn och skitkalla vindar…

 2. Mattis skriver:

  Jag väljer att se det positivt. Det blir roligare så. Och allt handlar ju inte om vädret.

 3. Kamilla skriver:

  Nä, jag förstår att man måste ignorera sådana saker när man bor där nere.

 4. Mattis skriver:

  Det är ingen idÈ att våndas över regnet innan det dyker upp.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.