• Okategoriserade
  • 2

Gratis digital-tv

I höstas när jag flyttade in här så beställde jag digital-tv. Tyvärr var Tele2 lite snabbare än vad de borde ha varit, för jag hann inte flytta in innan boxen kom med posten. Alltså skickades den tillbaka. Men jag hörde av mig till Tele2 och fick en ny box, och allt funkade fint till för ett tag sen, då de slutade fakturera mig och stängde av kanalerna. Så i dag ringde jag och beklagade mig. Det visade sig att det trodde att jag inte hade fått nån box, och att de därför hade stängt av abonnemanget. Efter ett halvår – snabbt jobbat. Nu fick jag göra en ny beställning, och välja kanaler igen. Tjejen jag pratade med förklarade att jag fick välja två kanalpaket gratis. ”Gratis?”, sa jag. ”Men vad betalar jag för då?”, undrade jag. Hon svarade att fastighetsägaren betalar kanalerna. Jag tror att hon har fel och att jag kommer att få en faktura vad det lider, men jag valde ändå två kanalpaket som jag kan kolla på så länge. Det ska bli intressant att se hur det här slutar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen skriver:

    Du kanske skulle haft det gratis första halvåret också?

  2. Mattis skriver:

    Jag betalade bara 54 kronor per månad, så jag förstår inte hur de kan tjäna nåt på det. Det måste ju ta flera år bara att betala boxen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.