• Okategoriserade
  • 0

Mycket tid på vägarna

I dag tog resan till jobbet mer än dubbel så lång tid som vanligt. Hela två timmar tog det. Anledningen var såklart snöfallet, och i backen upp mot Delsjömotet stod bilar och lastbilar överallt som vi fick kryssa oss fram emellan. På vägen hem var det samma sak igen. I närheten av Göteborg var det ymnigt snöfall och backen runt Delsjömotet fick många lastbilar att ge upp. På vår sida (in mot stan) var det inga stillastående fordon, men tid tog det ändå. I riktning mot Borås var det stillastående kö ända förbi Ica Focus. Trots allt gillar jag snön. Det trodde jag inte ens själv, men det känns rätt bra efter allt regn och grå himmel. Nu blir det lite riktig vinter, som kan avlösas av våren.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.