• Okategoriserade
  • 0

Personalsamling

Det känns som att vi har väldigt många personalsamlingar i UNF. Senast i dag började vi på en som fortsätter även i morgon. Vi var på Tollare och jag kom inte hem förrän efter nio. Dagens samling kändes som att komma tillbaka till högstadiet. Kvinnan som hade hand om dagen började med att gå igenom förhållningsregler om hur vi skulle bete oss. En av reglerna var att vi skulle passa tider. Sen avslutade hon med att dra över tiden med en halvtimme. Bra jobbat. Dessutom har hon ett tilltal mot oss som känns som att hon pratar med barn. Jag gissar att hon inte beter sig på samma sätt mot sina övriga kunder från företagsvärlden. Det vi håller på med nu, och som vi ska arbeta vidare med under personalsamlingen 13-14 december, är det nya utbildningssystemet för personalen. Jag blir så frustrerad över att vi drar ut på saker som egentligen inte tar så lång tid. Hade vi gjort det effektivt hade vi klarat det på en förmiddag. Fast det är klart – det är fortfarande ingen som riktigt förklarat för oss vad det går ut på.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.