• Okategoriserade
  • 0

Allt som finns kvar är ett minneskort

För snart en månad sedan blev min kamera stulen. Jag använde den på jobbet och lämnade den på kontoret under natten. När jag kom tillbaka nästa morgon var den borta. En kollega blev också av med en bärbar Mac. Någon måste alltså ha både kod och nyckel för att komma in i lokalerna. En vecka senare stals dessutom 25 bärbara datorer ur ett lärarrum som var låst med kodlås. Jag hade plåtat kursdeltagare till vårens kurskatalog, och som tur var tagit ur minneskortet. Bilderna hade jag alltså kvar, men det var också det enda. Hela min kamerautrustning låg i väskan som blev stulen – alla objektiv och blixt. Hur som helst hoppas jag få ut nya grejer på försäkringen, och jobbet ser ut att betala mellanskillnaden. Försäkringsbolaget kommer ju att dra av en del på inköpspriset eftersom grejerna inte var helt nya, och så blir det självrisk och sånt. Jag ringde försäkringsbolaget i dag för att höra hur det går och handläggaren berättade då att hon skickat underlaget för värdering, och när hon fått tillbaka det skulle hon höra av sig. Nån ny kamera innan jul blir det nog tyvärr inte, men jag hoppas att det inte ska dröja alltför länge.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.