• Okategoriserade
  • 0

Ännu inget soffbord

I går var jag till Ikea en andra gång för att byta skenorna till soffbordet. Det visade sig att det var samma fel på de nya de plockade fram också, så jag fick inga skenor med mig hem. Eftersom alla bord de hade i lager hade samma leveransnummer, så antog de att alla borden hade samma fel. Och på Kållered hade de också bord från samma leverans. Tjejen som jag pratade med kunde inte säga när de skulle få in nya bord i lager, eftersom de hade 13 bord kvar. Jag tyckte att de inte kunde sälja de borden, men hon kunde inte uttala sig om det. Det skulle ta ett beslut om det. Så nu får jag vänta och se om det kommer några nya bord. Nån förhoppning om att jag ska kunna montera mitt innan inflyttningsfesten har jag inte. Några andra gladare nyheter: I dag hittade jag tvättstugan, som ligger mitt emot torkrummet i källaren. Det är konstigt att alla dörrar är omärkta. Dessutom hittade jag soprummet, där man kan sortera sina sopor också. Det ligger också i källaren, och det hade jag inte räknat med. När det gäller tvättstugan så tycker jag att det är lite konstigt att den sista tvättiden slutar redan klockan 20.00. För mig som inte kommer hem före klockan sex på kvällarna så blir det svårt att hinna tvätta. Jag måste verkligen kolla med hyresvärden vad anledningen är till att man inte får tvätta senare.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.