• Okategoriserade
  • 1

För helvete, Ikea!

I dag åkte jag till Ikea för att byta ut den del på soffbordet som inte funkar. Jag fick vänta alldeles för länge på att de hämtade en ny. När jag kommit hem och skulle skruva ihop bordet visade det sig att det var samma fel igen! Och jag som till och med testade en skruv på plats för att vara säker. Men de andra tre funkade inte. Jag får åka tillbaka igen, och den här gången ska de minsann få skruva i varenda skruv så att jag ser att det funkar. Tyvärr är det inte själva skruvarna som inte funkar, utan det är en skena som sitter under bordsskivan som har dåliga gängor.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Hanna skriver:

    Attans otur! IKEA har varit så bra mot mig idag hittade allt jag skulle fast knappt det som stod på listan. Är skeptisk mot listor nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.