• Okategoriserade
 • 12

Här händer det grejer!

Den första helgen i Göteborg, har passerat, och den blev riktigt bra. Efter besöket på Ikea träffade jag Åsa som var i stan för att besöka Way Out West. Vi uppdaterade varandra på läget, och sen skulle jag vidare och hon på en spelning. Jag tog en Spårvagn till Frölunda torg där jag träffade Kattis, Jojjo och Totte och sen åkte vi vidare till en gräsplan i närheten där det skulle bli brännboll. Runt 25 personer samlades, men spelet kom inte riktigt igång. Efter några timmar såg det ut som att regnet var på väg, så då bestämde vi oss för att åka in till stan och käka i stället för att stanna och grilla korv. Just som vi lämnade planen började regnet falla, men när vi kommit in till stan hade det slutat igen. Det blev en fantastisk biff på Karlssons Garage, och sen en planlös promenad på stan. Det slutade med att vi kollade på film hemma hos Jojjo och Totte, och jag var inte hemma förrän framåt två. I dag fortsatte jag jakten på prylar till lägenheten och satte upp gardiner och persienn i sovrummet. Jag har dessutom slängt massor av skräp och burit upp mer grejer på vinden. Framåt eftermiddagen ringde Erik och jag hängde med honom och Marcus en vända till garaget och sen käkade vi på Max. Efter att ha lämnat av Erik fortsatte jag och Marcus upp på Ramberget, där vi hade utsikt över hela stan. Trevligt med lite skog i närheten. Sen köpte vi lite fika och Marcus hjälpte mig att bära upp köksdörren på vinden. Ett steg närmare en fin lägenhet, och en helg som var precis så som jag förväntade mig att det skulle vara att bo i Göteborg.

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Hull skriver:

  Tro mig, du kommer tycka allt är skit ibland. December i Göteborg är bland det värsta man kan uppleva.

 2. Mattis skriver:

  Ja, jag vet att du tycker att det är trist att du inte bor här. (Vinter i Visby är förresten det värsta man kan uppleva. Eller Borlänge.)

 3. Macke K skriver:

  Vintern här hr ju sin charm. Det är nästan så jag längtar.

  Men spårvagn är ändå inte så unikt att det behöver skrivas med inledande versal, Mathias…

 4. Mattis skriver:

  Det är en stor upplevelse för mig att åka Spårvagn.

 5. Hanna skriver:

  Härligt med en första bra helg i Götet. Men jag håller med Anton om att Göteborg inte alltid är så kul. Den så kallade vintern är väl inte direkt en höjdare.

 6. Mattis skriver:

  Vi får se om jag kan hålla mig ifrån att beklaga mig när vintern väl dyker upp.

 7. Hull skriver:

  Det är ju det som är grejen Mathias, vintern dyker aldrig upp…

 8. Mattis skriver:

  Då är jag nöjd.

 9. Macke K skriver:

  Jorå, vintern dyker upp. Den är kort och intensiv och kaosartad. Men mest utrymme tar min favoritårstid hösten. Perfekt!

 10. Mattis skriver:

  Jag kan inte påstå att hösten är min favorit, men på nåt sätt känns det som att det kommer att bli riktigt bra ändå.

 11. Hanna skriver:

  Nej höst är väl inget vidare. Våren däremot när man slipper tjocka kläder. Då är det härligt. Sen kommer ju sommaren och den är ju härlig i Göteborg, om den dyker upp.

 12. Kamilla skriver:

  Vad snackar ni om, vintern dyker visst upp! Det är den där årstiden när det blåser och är kallt som fan, men likväl inget som ser ut som vinter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.