• Okategoriserade
  • 2

Bröllop i Örebro

I går gifte sig Fredrik och Julia i Nikolaikyrkan i Örebro. Därför hyrde Totte, Jojjo, Anders, Kattis och jag en bil och tog oss dit. Eftersom Anders skulle fotografera brudparet innan vigseln blev det till att gå upp redan klockan sex på morgonen för att vi skulle hinna dit i tid. Väl på plats tillbringade vi andra (förutom Anders) tiden med att köpa vår present och leta kläder på Marieberg. Ett besök på Max hann vi också med. Klockan två var det så dags att sitta i kyrkan och bevittna själva vigseln. Två präster var på plats, och de var gifta med varandra, för att viga Fredrik och Julia. Det blev lite mycket Gud för min smak, men det var säkert helt rätt för brudparet. Musiken i kyrkan var däremot riktigt bra, med flygel och fiol och lite annat. Och under utmarschen var det acapella i stället för instrumentalt. Riktigt schysst. Under den efterföljande festen fick vi som känner varandra sitta tillsammans, och det kändes bra. Det var länge sen man träffade en del av dem, och så klart han man ändå inte prata med alla. Dessutom var det bra mat och god tårta. Och Fredriks pappa höll ett bra och rörande tal. När klockan var elva åkte brudparet iväg och festen tog slut. Och brudparet fick inte ens dansa bröllopsvalsen! Men vi kunde i alla fall sätta oss i bilen och börja resan hemåt. Klockan tre i natt var jag hemma igen, efter en lång bilresa där vi diskuterade varenda detalj om bröllopet och hur vi själva vill ha det om vi en dag ska gifta oss. Till sist kan jag avråda från långresor i en Audi A4 Avant. Det funkar verkligen inte att åka fem personer i en sån. Baksätet är så otroligt oskönt och dumt konstruerat.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jojjo skriver:

    Halleluja! Tack för kaffet. Var det Totte som vann tårtätartävlingen? Hans bit var gigantisk!

  2. Mattis skriver:

    Åt han upp hela? Imponerande!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.