• Okategoriserade
 • 8

Trist

Jag har nån slags efter-festivalen-tristess just nu. Jag saknar folket därifrån. Vissa mer än andra. Jag har i alla fall fått semester nu, men vädret är inte det bästa. Det är varmt, men inte så soligt. Till råga på allt funkar bara ettan, tvåan och fyran här hemma hos mig. Tidigare har jag haft alla kanaler i nätet, utom filmkanalerna. Men nu rullar det bara så att man inte kan kolla. Jag får väl kolla igenom min Simpsons-samling och hoppas på att bilden kommer tillbaka.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Kerstin skriver:

  Läsa en bok, kanske?

 2. Mattis skriver:

  Jo, jag har i alla fall massor av bra tips! Jag har inte varit så peppad bara.

 3. Kamilla skriver:

  Såja, vi ses ju igen…på nästa personalsamling.

  Jag tipsar om att köpa ett pussel. Det kan man lägga samtidigt som man slötittar på t.ex. Oprah eller något annat drygt dag-TV-program. Fast med dina kanaler blir det nog svårt att pricka in ett program att slötitta på.

 4. Mattis skriver:

  Som vanligt vet jag inte ens när den är.

 5. Kamilla skriver:

  Nä, jag vet inte heller. Jag gissar på i höst någon gång. Kanske november? Eller vänta…jag vet visst. Vecka 45, under novemberlovet.

 6. Mattis skriver:

  Där jag kommer ifrån hade vi höstlov vecka 44.

 7. Kamilla skriver:

  Jaha. Just ja, alla har inte novemberlov samtidigt. Men det är iaf vecka 45, för alla i mitt team har bokat in personalsamling under höstlovet. =)

 8. Mattis skriver:

  Då är det väl bara att boka in då. Den förra var ju faktiskt riktigt bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.