Bloggen firar (mer än) 20 år!

Det äldsta inlägget som finns på den här bloggen publicerades den 13 november 1999 – alltså för 20 år sedan. Egentligen är bloggen äldre än så, men de tidigaste inläggen är tyvärr förlorade i cyberrymden. 

Jag tror att min första hemsida dök upp någon gång under andra halvan av nittiotalet, då på en krånglig adress som tillhörde internetföretaget Algonet. Någon gång under tiden som jag pluggade på högskolan registrerade jag domänen mattis.se och resten är historia.

I begynnelsen kodade jag allt för hand, men sedan utvecklade jag mitt eget cms. Det fick hänga med länge, men för några år sen gick jag över till WordPress. Det blir ju lättare att hänga med i utvecklingen om nån annan gör det åt en.

1.435 inlägg har det i alla fall blivit – eller 1.436 med det här. 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.