• Okategoriserade
  • 0

Lördag 13/11

Idag gjorde jag mitt första scenframträdande i Munktorpsteaterns ”Släkten är värst” (förutom bugningen på premiären, förstås). Jag spelade en av bröderna som ramlar in i slutet av föreställningen. Det enda tidigare agerandet var som polis i en av JuniorTeaterns uppsättningar, tror jag. Och som soldat i ”Lucia från Syracusa”. Innan det var jag och bror på Elgiganten i Västerås. När han hade plockat på de varor han skulle ha köpa kom en försäljare fram och sa ”Här ska det handlas! Är ni klara? Jag kan slå in det här vid disken, så går det fortare när ni kommer till kassan.” Vi antog att det var för att det skulle se ut som att han sålt mer… Sedan käkade vi på IKEA, där de firade 15-årsjubileum. De bjöd på rulltårta ute vid tag själv-lagret. Folk var som tokiga – det var ju gratis.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.