På banan igen

Så jag sprang aldrig Göteborgsvarvet. Jag trodde att jag var skadefri, men mitt knä höll inte med. Dessutom hade jag inte tränat så mycket som jag borde.

Men nu är det dags att se framåt, och två lopp är inbokade i augusti. Det är dels Vasastafetten och dels Midnattsloppet.

Vasastafetten är helt enkelt en stafett med samma sträckning som Vasaloppet. Tio personer delar på sträckor från 4,4 km upp till 15 km. Om knappt tre veckor bär det av upp till Dalarna. Det ser jag verkligen fram emot – det kommer att bli grymt kul. Laget är klart och sträckorna fördelade. Jag springer femte sträckan på 11,6 km.

Veckan efter är det Midnattsloppet, ett 10 km-lopp här i Göteborg. Egentligen springer man inte vid midnatt utan klockan tio men det blir ganska mörkt ändå. Förra året var det ett riktigt kul lopp så jag ser fram emot att springa det igen.

Och träningen löper på bra, så det ser ljust ut.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.