Fulla väskor från London

I måndags drog jag till London igen. Perfekt tajming med tanke på att det är rea överallt just nu. Men det började med att jag fastnade i säkerhetskontrollen.

Jag flög från Säve och den flygplatsen är verkligen inte stor. De körde bara en röntgenapparat för handbagaget, och just när mitt bagage var inne i maskinen var det tydligen dags för skiftbyte. Jag vet inte vad som pågick men vi fick stå där och vänta i säkert tio minuter innan det kom ny personal. Sen gick det i alla fall smidigt.

Väl framme i London började jag med att ta en fika med Jörgen och Ove som också var där och semestrade. Sen tog jag en vända på stan.

I tisdags kväll var jag på stan och funderade på att käka nånstans, men så började det regna. Jag ville inte släpa runt på mina kassar och tyckte inte att det var så kul att gå omkring helt blöt. Så i stället åkte jag tillbaka till hotellet och beställde mat från room service. Det kändes väldigt lyxigt.

Det blev en hel del shopping och jag hade inte mindre än fyra nya par skor med mig hem. Jag vet inte riktigt hur jag fick plats med allt, men det gjorde jag. Självklart köpte jag allihop på rea och sparade stora slantar. Här är nytillskotten:


Native Fitzsimmons


Clae Baylor


Adidas Micropacer Gore-Tex


Puma Sky II Hi

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.