• Okategoriserade
  • 0

Tala ur skägget!

Under varumärket Grumme lanseras nu miljövänligt diskmedel. Det finns i fyra olika varianter, nämligen hav, sol, vind och natur. Tjejen i reklamfilmen säger: ”Du förstår säkert varför.” Men jag förstår inte! Vad är grejen? Har de olika doft? Hur luktar i så fall vind och sol? Kan de inte bara säga vad de menar? Eller tog de namn som var kopplade till naturen utan någon egentlig mening? Måste jag köpa alla fyra för att ta reda på hur det ligger till? Jag tycker att man i reklam inte ska förutsätta att kunderna har vissa kunskaper eller ställa frågor som gör att man känner sig dum. Jag känner mig kanske inte dum över att jag inte förstår vad de menar, utan mest frustrerad.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.