• Okategoriserade
  • 2

En besvikelse

Jag hade verkligen sett fram emot det nya albumet med Bo Kaspers Orkester. Men jag blev verkligen besviken. Okej, ”I samma bil” är en bra singel, men mer än så är det inte. En del av materialet på albumet låter som dansband och det andra känns trist och oinspirerat. Jag gillade dem mycket mer när de gjorde lite jazzigare grejer och körde sitt race. Nu blir de bara ett band i mängden, och då lyckas de inte sticka ut. Men jag ska inte vara ledsen för det. I listan över vad som gör det här till en bra skivhöst glömde jag förstås Mando Diao och Sugarplum Fairy – och Laleh!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Macke K skriver:

    Jag håller verkligen med. Lyssnade igenom Hund på jobbet och tyckte det bara verkade tråkigt. Ärligt talat, texterna blir sämre och sämre, blir de inte?

  2. Mattis skriver:

    Jag tror också att det är så.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.